FC Maasland NO speelt dankzij eigen goal gelijk tegen Grimbie ’69: 1-1

FC Maasland Noordoost Kinrooi voetbal

De verwachtingen waren bij FC Maasland NO hooggespannen na de vlotte zege tegen Bokrijk Sport. De afgelopen jaren waren de confrontaties tegen Grimbie ’69 niet steeds succesvol. De mannen van coach Didier Gumienny wisten dat dit geen gemakkelijke wedstrijd zou worden.

Voor een talrijk opgekomen publiek, er waren immers meer dan 350 toeschouwers blijven hangen na de ploegenvoorstelling, speelde FC Maasland een meer dan verdienstelijke wedstrijd. Maar als je niet scoort, kan je niet winnen en zo geschiedde. Grimbie scoorde wel, zelfs 2x…. Gelukkig was er een own goal bij waardoor de bordjes in evenwicht bleven: 1-1.

Aanstaande zondag 13 oktober om 15.00 uur speelt FC Maasland in Opitter FC.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here