Medewerking leerlingen en ouders gevraagd bij Route2School

Vorige week maandag startte in de gemeente Kinrooi het project Route2school. Leerlingen en ouders worden vriendelijk verzocht om deel te nemen om een grondige analyse te kunnen maken van het verplaatsingsgedrag van en naar de scholen.

Niet alleen leerlingen, maar ook ouders, leerkrachten en politie zijn betrokken in dit online project. Via Route2School krijgt men de mogelijkheid om mobiliteitsknelpunten op schoolroutes te melden. Men kan zelfs foto’s opladen bij de meldingen. Die zijn cruciaal om de juiste interpretatie en analyse van het knelpunt te maken. Ook kan men mee nadenken over eventuele oplossingen. Het uiteindelijk doel is om samen op zoek te gaan naar goede oplossingen om de verkeersveiligheid van de leerlingen te verbeteren.

Het gemeentebestuur vraagt leerlingen én ouders om deel te nemen aan Route2school. Tot en met 10 november 2019 moet er zoveel mogelijk data verzameld worden. Voor meer info over het project, surf naar www.route2school.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here