Praktijkondersteuning en praktijkgerichte zorg bij Longpunt Weert

Op woensdag 16 oktober aanstaande organiseert Longpunt Weert haar maandelijkse bijeenkomst voor longpatiënten en hun naasten. Het thema van deze bijeenkomst is ‘praktijkondersteuning en praktijkgerichte zorg’. De bijeenkomst wordt geleid door Petri Kissen, PoZoB (Praktijkondersteuning Zuidoost-Brabant). De bijeenkomst is van 14.00 tot 16.00 uur in zaal Keenterhart, St. Jozefskerkplein 3 in Weert. De zaal is open vanaf 13:30 uur.

Iedere maand staat een ander thema centraal bij Longpunt Weert. Meestal wordt het thema verzorgd door een deskundige. Het tweede deel van de bijeenkomst wordt gebruikt om ervaring uit te wisselen met lotgenoten en sociale contacten op te doen.

Longpatiënten en hun naasten zijn van harte uitgenodigd de bijeenkomsten te bezoeken. Aanmelden of lid zijn van Longfonds Weert is niet nodig. Deelname is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here