Derde mogelijkheid glasvezel in Stramproy

Kabel glasvezel

Nadat tien jaar geleden de kern van Stramproy al aan de glasvezel kon, werd vorig jaar het traject afgesloten om het buitengebied ook te voorzien van deze supersnelle data-kabel. Daarmee kan (veel) sneller digitale informatie in huis komen, voor TV, radio of computersystemen. Met ondersteuning van de Dorpsraad wordt nu een derde traject ingezet in het dorp.

Erg handig voor vele voorzieningen, of de behoefte van de jeugd. Nu blijkt dat er ondanks deze twee grotere groepen, nog een aantal huizen en straten buiten de boot vallen. Daarvoor wordt de derde ronde gehouden. De Dorpsraad van Stramproy wil graag zoveel mogelijk inwoners de gelegenheid bieden om ook deze voorziening in huis te krijgen. De betrokken adressen hebben reeds informatie in huis gekregen.

Samen met Keijers Computer Assistance zal de Dorpsraad voor deze aangeschrevenen een extra info-avond organiseren in ‘De Zaal’. Daar kan men vragen stellen en informatie ophalen. Ook is inschrijven daar mogelijk. Ook dit project gaat door bij voldoende inschrijving. Deze info-avond is op donderdag 10 oktober, van 19.00 tot 20.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here