Werkzaamheden E314 in Maasmechelen

Het Agentschap Wegen en Verkeer vernieuwt de snelwegparkings van Boorsem (Maasmechelen) langs de E314 in beide richtingen. De parking richting Nederland werd vorig weekend vernieuwd. Dit weekend is de parking richting Leuven aan de beurt.

Tijdens de uitvoering wordt de parking afgesloten voor verkeer vanaf vrijdagochtend tot maandagochtend. ‘s Nachts moet het verkeer op de E314 ook plaatselijk over één rijstrook langs de werfzone rijden, wat voor verkeershinder zal zorgen.

Tijdens de weekendnachten wordt de rechter- en pechstrook van de autosnelweg voorbehouden als zone voor vrachtwagens die het OBU service point moeten bereiken. Alle doorgaand verkeer op de E314 rijdt dan ‘s nachts plaatselijk over één rijstrook voorbij de parking.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here