Nigel Otermans uit Haler wint NK Toneelgoochelen

De liefde voor goochelen begon voor Nigel Otermans uit Haler op 11-jarige leeftijd. Toen een vriend een truc liet zien, was hij helemaal verkocht. Sinds dat moment is Nigel dagelijks bezig met het verzinnen en repeteren van trucs en acts. Hij heeft meerdere prijzen gewonnen, waaronder Nederlands Jeugdkampioen Toneelgoochelen dit jaar en Finalist bij ‘Kunstbende Theater’.

Ook treedt hij wekelijks op bij gala’s van bedrijven en heeft hij in de bioscoopfilm ‘Circus Noël’ gespeeld als illusionist. U kunt hem waarschijnlijk kennen van de ‘Medammecour on tour’ waarmee hij in alle Limburgse theaters heeft gestaan.

Hij is al gevraagd om deel te nemen aan het NK-goochelen voor volwassenen en de Hans Klok Trophy.

Zondag 6 oktober treedt Nigel Otermans op in het Torna | Cultura- café dat om 14.30 uur begint in ‘Aod Thoear’ in Thorn.

Foto: Irene van Wel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here