Atheneum Maaseik goes SOHO

Een delegatie van het Atheneum Maaseik was onlangs aanwezig in de UHasselt om meer te weten te komen over de verschillende onderdelen van de toelatingsproef van arts en tandarts en het bijhorende coachingstraject. Met de juiste tips, handvaten en een korte communicatielijn met het hoger onderwijs tracht de Maaseiker school de leerlingen optimaal voor te bereiden.

GO! Atheneum Campus Van Eyck is een ASO school. Dit jaar organiseren zij tijdens het seminarie-uur voor de leerlingen van het zesde jaar een SOHO-uur (Secundair onderwijs-Hoger onderwijs). De onderwijsloopbaanbegeleider, Wim Lemmens, maakt de leerlingen in dat lesuur (1 uur per week) wegwijs binnen het hoger onderwijs in Vlaanderen en Nederland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here