Welzijnsregio Noord-Limburg leert fietsen

Welzijnsregio Noord-Limburg zet twee keer per jaar een fietsproject op. In deze cursus leren vrijwilligers de deelnemers uit heel Noord-Limburg de techniek van het fietsen aan. De cursus werd al zes keer georganiseerd. In totaal waren er onlangs zo’n honderd deelnemers.

Negentig procent van de deelnemers kan, fietsen op het einde van de cursus. Na afloop van de cursus durven deelnemers niet zomaar de straat op. Daarom zoekt de Welzijnsregio Noord-Limburg fietsvrienden: dat zijn vrijwilligers die de beginnende fietser af en toe gaan halen om samen in rustige straten een stukje te fietsen. Zo kunnen ze stilaan wennen aan het verkeer.

De Welzijnregio Noord-Limburg zoekt voor haar project bijkomende fietsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here