KWB Neeroeteren vier dagen naar Assen

Van 4 tot en met 7 september organiseerde KWB Neeroeteren een vierdaagse vakantietrip naar Assen in het Nederlandse Drenthe. Logies waren voorzien in het hotel De Bonte Wever in formule All-in. Voor de 53 deelnemers was er een mooi programma opgemaakt met dagelijks één activiteit.

Tijdens de heenreis werd er haltgehouden in een wegrestaurant voor een tas koffie met een broodje, vervolgd met een bezoek aan het stadje Giethoorn. Op dag 2 stond een bezoek aan herinneringskamp Westerbork met gids op het programma. In dit kamp werden tijdens WO II ruim 1.000.000 joden gedeporteerd.

Dag 3 stond in het teken van oude ambachten en hoe het leven vroeger was een het Drentse dorpje ‘Ortvelde’. Dit dorp is een levend museum van de vroegere jaren. ’s Avonds werd er in het hotel nog een bowlingavond georganiseerd.

Op de laatste dag, tijdens de terugreis, bezocht de groep de Hanzestad Zwolle. Dit stadje ligt aan de Ijssel en dreef in de middeleeuwen handel met de Noorse stad Bergen. Na dit bezoek werd de rit naar Neeroeteren aangevat.

Alle deelnemers waren zeer in hun nopjes van deze mooie en zeer geslaagde vakantietrip.

Foto: Martin Bosmans

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here