Breese zaakvoerders wederom opgepakt in lopend drugsdossier

Wiet cannabis

De 47-jarige Filip Broeks is samen met zijn compagnon Raf Bijnens (46) wederom opgepakt in de teelt naar cannabis.

De heren zijn de uitbater van het Heerenhuis in Bree en werden reeds in juni 2019 opgepakt vanwege betrokkenheid in een cannabisdossier. Dinsdag 10 september werden Broeks en Bijnens wederom opgepakt in het lopende dossier.

Eerder werd in het pand in Bree kweekmateriaal aangetroffen die wees op de oogst van ruim 3.000 planten, aldus HbvL. Broeks en Bijnens zijn geen onbekenden in Bree. Zo waren ze actief in de handelsvereniging en stond Filip Broeks op de lijst van politieke partij Verjonging tijdens de laatste gemeenteraadsverkiezingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here