Voorbereidingen Mudfest 2019 in volle gang

Leden van de KLJ Molenbeersel zijn druk doende met de voorbereidingen voor het Mudfest, dat komend weekeinde zal plaatsvinden. Deze week zijn de opbouwwerkzaamheden voor een feestpaviljoen van start gegaan.

Zaterdag 14 september zal het Mudfest gehouden worden, vanaf 21.00 uur, met optredens van DJ Boedha en DJ Kicken.

Een tweede grote activiteit tijdens dit weekeinde zal zondag 15 september plaats vinden. Vanaf 11.00 uur starten verschillende wedstrijden Moddervoetbal. Teams variërend van zes tot tien personen kunnen het tegen elkaar opnemen. Voor geïnteresseerden die geen vieze kleren willen halen, is kijken ook (gratis) mogelijk.

De locatie van de festiviteiten is nabij de Enkestraat in Molenbeersel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here