Vanmiddag onderbreking VRT-zenders: Radio Grensland gewoon te ontvangen

Radio Grensland

Vanmiddag zal het FM-signaal van de VRT radiozenders in de gehele provincie Limburg kort worden onderbroken. Voor het laatste nieuws is Radio Grensland het alternatief.

Na het nieuws van 13.00 uur zal het signaal worden onderbroken vanwege werkzaamheden aan de zendsite in Genk. Dit heeft impact op Radio 1, Radio 2, MNM, Klara en Studio Brussel. Voor het lokale en (inter)nationale nieuws is Radio Grensland het alternatief.

Het signaal van Radio Grensland, met 24 uur per dag prettig in het gehoor liggende muziek, brengt ook twee keer per uur nieuws. Op het volle uur het (inter)nationale nieuws en op de halve uren het lokale nieuws van de redactie van Grensland Actueel.

De zender is online te beluisteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here