Neos Maaseik viert feest

De Maaseiker seniorenvereniging probeert telkens een Maaseiker horecazaak uit te zoeken, waar uiteraard voldoende ruimte is voor de club, om hun jaarlijkse zomerfeest te laten plaatsvinden. Dit jaar werd er gekozen voor restaurant De Buren.

Na de gezellige receptie op het terras met heerlijke hapjes en een drankje gingen de aanwezigen binnen aan tafel voor een heerlijk driegangenmenu. De NEOS-leden kregen er hun eigen keuzes geserveerd en dit tot ieders tevredenheid. Er werd zowel van de overheerlijke gerechten als van de goede bediening genoten.

Tussendoor werd ook nog het programma van het nieuwe werkjaar toegelicht. Met aandacht voor culturele activiteiten, bedrijfsbezoeken, stadsbezoeken, meerdaagse reizen, daguitstappen en sportieve activiteiten is het weer een boordevol programma geworden.

Foto: Nico Peeters

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here