Werken Fluvius Heppersteenweg in Maaseik

In opdracht van Fluvius start de firma APK uit Overpelt op maandag 2 september 2019 met de uitbreiding van het electriciteitsnet vanaf de electriciteitscabine in de Tweede Straat naar de woning Heppeneert 30.

De werken zullen duren tot 20 december 2019. Dit is de datum waarop de werken volledig af zullen zijn. Het is niet zo dat over het volledige traject gedurende al deze tijd werken zullen uitgevoerd worden.

Men start vanaf de electriciteitscabine in de Tweede Straat. Via de Tweede Straat gaat men naar de Heppersteenweg. Van de Heppersteenweg tot aan de Zonnelaan is het volgende tracé en vervolgens werkt men via de Zonnelaan naar de Derde Straat. Tenslotte werkt men onder de ringlaan door naar de Oude Koestraat. Het laatste stuk van de werkzaamheden bevat over de dijk in Heppeneert tot aan de woning aan Heppeneert 30 (boerderij ‘De Hoogte’).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here