Schutterstreffen schutterij Sint Joris Kaulille

Bölkes schutterij schieten

Naar jaarlijkse traditie organiseerde de schutterij Sint Joris van Kaulille op 15 augustus een schutterstreffen voor niet-leden, buurten en verenigingen.

Het weer was niet geweldig en een enkele regenbui bedierf een beetje de pret. Maar toch hebben de liefhebbers hun schiettalent met de zware buks laten blijken. Er werd goed geschoten, zodat er een 24-tal kaarten naar de kaveling konden bij de individuele schutters. Bij de drietallen gingen negen kaarten door naar de kaveling.

Het werd dan ook een spannende strijd die bij de individuele schutters uitgeschoten werd op kleine punten van 1 centimeter die uiteindelijk gewonnen werd door Niels Best. Bij de drietallen werd de eerste prijs behaald door het drietal – Linda Strijbos, Willem Vanveelen en Raf Quanten. Bij de jeugd, die met de luchtkarabijn de punten afknalde, ging de eerste prijs naar Tatiana Quanten voor Kato Plessers en Yanaika Quanten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here