Kinrooise dag van de gehandicapten

Op zondag 29 september organiseert de gemeentelijke welzijnsraad van Kinrooi in samenwerking met KVG en ‘t Heemke een onvergetelijke dag voor de Kinrooise inwoners met een handicap. Zij zijn die dag samen met twee begeleiders welkom voor een gratis evenement boordevol leuke activiteiten: een broodjesmaaltijd in het Dorpshuis gevolgd door de populaire motorrit en bij terugkomst een frietje met een snack.

Mindervaliden die nog geen uitnodiging voor deze speciale dag ontvingen, kunnen deze aanvragen bij de dienst vrije tijd in GC De Stegel (eerste verdieping). Inschrijven kan tot en met 9 september. Motards die willen deelnemen aan deze tocht kunnen zich eveneens aanmelden bij de dienst vrije tijd in De Stegel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here