Fusiebeker gemeente Kinrooi voor FC Maasland NO

FC Maasland heeft zaterdag 17 augustus de fusiebeker van de gemeente Kinrooi gewonnen. Vorig jaar ging de beker ook naar deze ploeg. 

De ploeg uit Kinrooi won in Kessenich met 3-0 van tegenstander Hoger Op Molenbeersel.

De wedstrijd was het slotstuk van de competitie welke vandaag, naar jaarlijkse traditie, tussen diverse Kinrooise teams werd gehouden.

De traditie gaat terug tot 1985, toen was het eerste Fusiebekertornooi van de voetbalverenigingen in de gemeente Kinrooi. “Het is bovenal een dag om plezier te maken”, aldus Jan Vandeberg, voorzitter van FC Maasland NO. “Sinds de fusie enkele jaren geleden, toen nog enkel de A-ploegen van de gemeente Kinrooi het tegen elkaar opnamen, hebben we ervoor gekozen om alle ploegen het tegen elkaar op te laten nemen, en dat heeft geresulteerd in een bijzonder mooie dag”, aldus de voorzitter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here