Summer Sale Shopping in Weert

Koopzondag 25 augustus staat in Weert in het teken van een spectaculaire Summer Sale Shopping! Winkels in de gehele binnenstad pakken met kramen voor hun deur uit met de allerbeste aanbiedingen om het zomerseizoen extra feestelijk af te sluiten.

Met de zomervakantie achter de rug is het tijd om op te ruimen, en dat doen ondernemers van de Weerter binnenstad op een bijzondere manier. Zoals elke laatste zondag van de maand openen winkels van 13.00 tot 17.00 uur de deuren. Om de Summer Sale extra kracht bij te zetten worden de beste koopjes op marktkramen in alle straten aangeboden. Mis het niet en sla je slag tijdens Summer Sale Shopping in Weert. Bij veel acties op de kramen geldt ‘op is op’, dus het is raadzaam op tijd een bezoekje aan de binnenstad te brengen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here