Simonne Peeters stelt tentoon in Tongerlo

Vanaf 15 augustus stelt Simonne Peeters haar nieuwe schilderwerken in aquarel- en olieverf tentoon in Tongerlo.

Er is een opmerkelijke groei vast te stellen in heel haar oevre. Kijken naar haar werken is voelen met je ogen. In elk beeld neemt je brein wellicht een of meerdere kenmerken over van de kunstenares: een gevoel, een emotie, een detail, een onweerstaanbare aantrekkingskracht, een dromerige sfeer, een perspectief, een prachtig kleurenspel, een specifieke karakteristiek.

Haar werken doen je wegdromen naar het Zuiden. De warme middagzon streelt je ledematen door de lichte tinten van kleuren, de landschappen dompelen je onder in een specifieke natuur. Bovenal primeert de ziel die ze weet te scheppen in al haar schilderwerken. Een feest voor oog en hart.

Haar schilderwerken zijn te bewonderen van 15 tot en met 25 augustus tussen 14.00 en 18.00 uur in de Keyartstraat 1, Tongerlo-Bree.

Foto: Françine Drijkoningen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here