Na tweede Bastionfestival komt er een derde

Een groot succes, daarvan spreekt de organisatie van het tweede Bastionfestival, dat afgelopen weekeinde in Kessenich werd gehouden. In totaal kwamen 6.500 bezoekers naar het festival. Er wordt zelfs al een derde festival aangekondigd.

Vele bezoekers wisten, evenals grote namen op het podium, een weg te vinden naar de Maasplassen in Kessenich, waar afgelopen weekeinde het tweede Bastionfestival werd georganiseerd. Stan van Samang, Level Six, Les Truttes, Willy Sommers, Laura Tesoro, Lil Kleine, DJ Boyd. Het zijn enkele namen die zaterdag 10 en zondag 1 augustus optraden in Kessenich. “We hebben wederom kunnen rekenen op vele verenigingen om een helpende hand toe te steken, dat sterkt voor een derde editie”, aldus Maico Houben van de organisatie.

Foto: Fiel Cosemans

1 REACTIE

  1. Keigoede muziek, goed georganiseerd komen volgend jaar zeker terug leg al maar 2 combitickets voor ons opzij👍👍👍👍👍👍

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here