Dronken Kinrooienaar maakt amok en kan ontnuchteren in Maaseiker cel

Politie Maasland Maaseik

Op de Gruitroderlaan in Opoeteren zagen agenten van de Politiezone Maasland in de nacht van vrijdag 9 op zaterdag 10 augustus een vreemd tafereel.

Omstreeks 02.45 uur merkten de agenten een voertuig op waarvan de bestuurder half uit het voertuig hing, terwijl deze aan het braken was. Toen de bestuurder de agenten opmerkte reed deze met hoge snelheid weg.

Het voertuig sloeg verderop de oprit van een woning op. De 28-jarige bestuurder uit Kinrooi maakte een dronken indruk, maar weigerde een ademtest af te leggen. De betrokkene werd meegenomen naar het bureau, waar een bloedproef werd afgenomen door een opgevorderde geneesheer. Het rijbewijs werd vervolgens voor 15 dagen ingetrokken.

Door het ongepaste gedrag bij het verlaten van het commissariaat werd de Kinrooienaar bestuurlijk aangehouden en vervolgens opgesloten in de cel ter ontnuchtering.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here