Werken Breeërweg

Deze week is gestart met het verhogen van het terrein onder de kanaalburg over de Zuid-Willemsvaart in Voorshoven bij Neeroeteren. Met andere woorden: de Maaseikerbaan/Breeërweg tussen Opitter en Neeroeteren zal volledig heraangelegd worden.

Dit is om langs de nieuwe weg vrijliggende fietspaden te creëren.

Tot eind september zal de Breeërweg dus plaatselijk onderbroken worden, en er zal bijgevolg geen verkeer onder de brug kunnen rijden. Een korte omleiding zal voorzien en duidelijk gemaakt worden, zodat je niet te veel gehinderd wordt.

Als je van Bree naar Maaseik moet en andersom, en als je niet in de werfzone moet zijn, zal er in beide richtingen een omleiding via Kinrooi zijn. Ook dit wordt aangegeven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here