Plofkraak bij KBC in Kinrooi

In het centrum van Kinrooi heeft donderdagochtend 8 augustus een plofkrak plaats gevonden.

De plofkraak vond plaats bij het KBC kantoor aan de Breeërsteenweg in Kinrooi omsyreeks 03.50 uur. Hierbij werd een Audi gebruikt.

Op 16 mei dit jaar werd ook al een plofkraak in Gruitrode gepleegd, maar ook in Kinrooi werd eerder een plofkraak gepleegd, op 13 januari 2019 bij Bpost aan de Neeroetersesteenweg. Ook op 4 juni 2018 werd in Kinrooi een plofkraak geplaagd, toen aan het ING kantoor in het centrum.

Over de buit bij de plofkraak van vandaag is nog niets bekend. Wel zijn er veel vernielingen aangericht.

1 REACTIE

  1. Daders zouden richting Nederland gevlucht zijn. Er staat een flitspaal in Kinrooi centrum, op de Weertersteenweg richting Nederland. Ik kan me voorstellen dat de daders in hun haast, hier mogelijk met een rotvaart langs gereden zijn? In dat geval hebben ze i.i.g. het juiste kenteken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here