Oproep voor gemachtigde opzichters werpt vruchten af

De oproep van de gemeente Kinrooi naar gemachtigde opzichters voor het komende schooljaar heeft vruchten afgeworpen. “Er hebben zich al vier nieuwe kandidaten gemeld, dat stemt ons positief”, aldus schepen Mark Hoedemakers van de gemeente Kinrooi.

De opzichters zullen in Molenbeersel aan de slag gaan. Voor Kessenich is men ook nog op zoek naar kandidaten. “Hier zoeken zijn ook gemachtigd opzichters nodig in de Kasteelstraat, bij de schoolomgeving van Icarus”, aldus de schepen.

Wie meer wil weten of eraan denkt zich kandidaat te stellen om gemachtigd opzichter te worden, kan contact nemen met de dienst vrije tijd in GC De Stegel via 089-300.840. De dienst voorziet een opleiding voor geïnteresseerden zodat zij ook wettelijk in orde zijn als gemachtigd opzichter. Ook het materiaal – een bordje, een herkenbare jas, … – wordt ter beschikking gesteld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here