Drugs aangetroffen tijdens huiszoeking in Bocholt

marihuana wiet cannabis

Politie CARMA voerde zaterdag een huiszoeking uit in een appartementswoning in de Reppelerweg in Bocholt. Er werden verdovende middelen gevonden. Vier verdachten werden ter plaatse gearresteerd.

In het kader van een lopend onderzoek naar handel in drugs voerde de politie zaterdagmiddag een huiszoeking uit. Vier twintigers, drie mannen en één vrouw, werden ter plaatse gearresteerd. Tijdens de huiszoeking werden cannabis, vloeibare drugs en toebehoren aangetroffen. De verdachten werden verhoord. De vrouw mocht na verhoor beschikken. De drie mannen werden maandag voorgeleid bij de onderzoeksrechter en die besloot hen aan te houden. Politie CARMA voert verder onderzoek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here