Wegwerkzaamheden in Echt-Susteren

Maandag 15 juli 2019 worden er op verschillende locaties binnen de Gemeente Echt-Susteren wegwerkzaamheden uitgevoerd. Daar waar nodig, worden tijdelijke omleidingsroutes aangegeven en verkeersregelaars ingezet. Tijdens de werkzaamheden is het mogelijk dat er enige verkeershinder ontstaat.

Eenv an de wegen waar gewerkt wordt is de weg Aasterberg naar Roosteren. Het gedeelte Aasterbergerweg – Hogeweg – gedeelte Jan Peterstraat (weg van Aasterberg naar Roosteren) wordt tussen 08.00 uur en 17.00 uur afgesloten, alleen (brom)fietsers kunnen gebruik maken van het naastliggende fietspad.

Daarnaast zijn er afsluitingen in Dieteren en Pey. Ook de Bosweg en Breedenweg in Dieteren en een gedeelte van de Lozenkampsteeg in Pey worden onder handen genomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here