Comedy en klassiekers op 19de Oeterfeesten

Het knusse Bosbessenplein in Opoeteren is op 2, 3 en 4 augustus 2019 opnieuw het decor voor de jaarlijkse Oeterfeesten. Ook deze editie belooft zomers en gezellig te worden.

Het fanfareorkest van Opoeteren bijt op vrijdagavond de spits af met Opoeteren Zingt. Samen met Colin’s Amazing Music brengt het jeugdige orkest een mix van Nederlandstalige meezingers en luchtige instrumentale muziek. Ondertussen kan je traditiegetrouw genieten van onze overheerlijke smoutebollen.

Op zaterdagavond 3 augustus mag de tent uit zijn dak gaan met een hilarische Comedy Night. Met MC Lev Vanorbeek, Frank Geelen, Tom Melotte, Lene Vos en Kjen Descheemaecker weten de Oeterfeesten nieuw aanstormend talent aan te trekken. Tickets kosten 8 euro aan de kassa of 6 euro in voorverkoop.

Zondag 4 augustus worden de klassiekers van stal gehaald. Je kan ontbijten op de tonen van Jan Luyten en Noël Schobben of genieten van onze streekgerechten zoals de boekweitkoek of de bosbessenvlaai. Het is heerlijk toeven op de ambachten- en streekproductenmarkt, en voor de kleintjes is er heel wat kinderanimatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here