50én Maaseik fietst en wandelt op Vlieland

Een heerlijk midweek op Vlieland; zo beleefde 50én Maaseik onlang de vijfdaagse uitstap naar het Waddeneiland Vlieland. Geen rumoerig en stinkend verkeer. Rust, stilte en heerlijk weer; wat moet het meer zijn?

Met 40 leden logeerden ze in een prima hotel op een locatie die met recht uniek te noemen is voor Nederland. Nergens vind je een hotel op Vlieland, zo vrij én dicht aan zee. Geen verkeer of drukke boulevard, alleen de geur van de zee en het geruis van de golven.

Het dichtbij gelegen strandpaviljoen heeft een geweldig terras en het brede en rustige strand heet het mooiste en schoonste van Nederland te zijn. De leden fietsten en wandelden, genoten van de vele en heerlijk gelegen terrassen, en hebben genoten van de goede keuken en vooral van de rust.

16 juli wandelen zij in Roermond, 24 juli maken ze een daguitstap dwars door de beide Zuid-Limburgen en in september gaan ze zes dagen naar Seefeld in Tirol.

Foto: Leo van Rens

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here