Twee maanden Smokkelmarkt op zondag

Naar jaarlijkse gewoonte kan men elke zondag in juli en augustus een bezoek brengen aan de Smokkelmarkt in het centrum van het pittoreske Stokkem.

Men vindt er heel wat leuke en lekkere streekproducten uit beide Limburgen!

Het verschil in prijs, kwaliteit en accijnzen in België en Nederland bracht hier vroeger en nu in de grensstreek een ware smokkelstroom op gang. Soms ging het om levensnoodzakelijke producten die in eigen land niet voorradig waren. Op de Stokkemse smokkelmarkt vindt men deze en andere producten terug.

Tijdens de Smokkelmarkt worden ook dit jaar diverse randactiviteiten georganiseerd. Er is onder andere muzikale omlijsting en kinderanimatie, men kan een ritje maken in een huifkar, kennismaken met oude ambachten en nog veel meer!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here