Snikhete straatbarbecue in de Keyertstraat in Dilsen

Voor de tiende maal op rij organiseerde het straatcomité van de Keyertstraat in Dilsen onlangs een zomerbarbecue.

En dat het zomer was, hebben ze geweten. Het was niet alleen bakken voor het vlees op de houtskool, maar ook voor de deelnemers bij de snikhete temperaturen. Er werden zelfs tuinslangen uitgehaald om voor wat afkoeling te zorgen.

Bewondering was er daarom zeker voor de traiteur die niet alleen de buitentemperatuur, maar daarbovenop ook deze van de barbecue moest verwerken. Al bij al werd het weeral een succes. Bijna 40 personen uit de straat en omgeving hadden zich ingeschreven en konden bij een lekker stuk vlees en een verfrissend drankje bijpraten. Voor de eerste maal werd dit evenement ook gekaderd in het programma van ‘Vlaanderen Feest’, ter gelegenheid van het Feest van de Vlaamse Gemeenschap.

Er werd nog lang nagepraat en ’s anderendaags was het natuurlijk alle hens aan dek om de oprit bij Joeri en Kristel weer op te ruimen.

Foto: Jean Segers

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here