Kermis Neeroeteren sfeervol geopend

Vrijdag 28 juni is door burgemeester Johan Tollenaere van de Stad Maaseik de Dorperkermis in Neeroeteren geopend. Bijna dertig foorkramers zijn dit weekeinde naar Neeroeteren gekomen voor een groots opgezette kermis.

De Dorperkermis in Neeroeteren was tot voor twee jaar terug bijna uitgestorven. Er waren al met al vijf foorkramers Een groep enthousiaste inwoners heeft haar schouders er onder gezet en het niveau weten op te krikken. Anno 2019 behoort deze kermis met 27 foorkramers, tot een van de grotere in de streek. Duizenden bezoekers proefden vrijdagavond de sfeer.

Er werd vrijdagavond een avondmarkt opgezet die naast de kermis vele bezoekers wist te trekken.

De Dorperkermis in Neeroeteren is tot 1 juli in het centrum van het dorp te vinden.

Foto: Willy Stukken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here