Asfalteringswerkzaamheden N730

Op woensdag 3 en donderdag 4 juli, telkens van 07.00 tot 18.00 uur, worden asfaltherstellingen uitgevoerd op verschillende locaties op de N730. Dat is de verbindingsweg tussen Opglabbeek, Gruitrode en Bree.

Op de Breekiezel kan het verkeer de werken voorbijrijden dankzij tijdelijke verkeerslichten. Daar is de hinder beperkt.

Er worden ook herstellingen gedaan ter hoogte van restaurant Winston 2 op de Oudsbergerweg. De Weg naar Gruitrode en de Oudsbergerweg zijn dan afgesloten vanaf het kruispunt met de Leemkuilstraat (Sentower Park) tot aan Winston 2.

Het doorgaand verkeer wordt vanuit Opglabbeek en Gruitrode omgeleid via Louwel en Opoeteren. De inwoners die binnen de werfzone wonen, kunnen hun woning altijd bereiken. Het verkeer tussen Genk en Bree kiest beter voor de N76 (Weg naar Zwartberg – Weg naar Opglabbeek – Plockroy).

Voor fietsers is er weinig hinder. Zij kunnen de werken altijd voorbijrijden via het fietspad, of ze moeten afstappen en de werken al wandelend passeren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here