Bouw Zeepziederij Bree op schema

De medewerkers van De Zeepziederij in Bree zijn er helemaal klaar voor. Cultuurhuis De Zeepziederij opent haar deuren in het najaar. De bouw ligt op schema.

De Zeepziederij zal de theaterzaal zijn die in de plaats van de Breughelzaal zal komen.

De naam Zeepziederij is een naam met een achterliggende gedachte. “Deze naam past bij Bree en haar geschiedenis”, zo vertelt burgemeester Liesbeth Van der Auwera van de Stad Bree. Op de site waar de nieuwe theaterzaal zal komen was vroeger een zeepziederij gevestigd.

Over de realisatie van de nieuwe theaterzaal is een maatschappelijk debat aan te pas gekomen. “Dat is ook prima, omdat het vele verenigingen, inwoners, maar bovenal cultuur betreft”, aldus burgemeester Van der Auwera.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here