Start herinrichting Heerweg en Kleefstraat in Echt-Susteren

Wethouder Peter Ruijten van de gemeente Echt-Susteren heeft samen met wethouder Hub Meuwissen het startschot gegeven voor de herinrichting van de Heerweg – Kleefstraat en omgeving. De totale werkzaamheden zijn naar verwachting medio 2020 gereed.

Bij de herinrichting worden onder meer het rioolstelsel, de rijbaanverharding en de trottoirs vervangen. Ook wordt de openbare verlichting door energiezuinige LED-verlichting vervangen. De kruispunten Heerweg-Kerkveldsweg-oost en Burg. Meeuwissenstraat- Kerkveldsweg-oost worden ingericht passend bij een inrichting tot 30 km/u zone.

Als deze werkzaamheden zijn afgerond start de aannemer met de werkzaamheden in de Kleefstraat en omgeving. Dit is naar verwachting eind dit jaar klaar. De herinrichtingswerkzaamheden worden uitgevoerd door aannemer BLM Wegenbouw uit Wessem.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here