Overlast en afsluiting weg voor inspectie bruggen

stadsbrug-kanaal-zuid-willemsvaart-weert

De gemeente Weert heeft begin dit jaar in samenwerking met Rijkswaterstaat bij diverse bruggen en viaducten de onderhoudstoestand laten inspecteren. De resultaten van deze eerste inspectie geven aanleiding om bij twee bruggen, het viaduct Hushoven en de Boshoverbrug, nader onderzoek uit te voeren. Daarmee krijgt men beter inzicht in het onderhoud dat de komende tien jaar nodig is.

Voor dit onderzoek is het nodig tijdelijke verkeersmaatregelen te treffen en een dag de Suffolkweg af te sluiten.
Op dinsdag 18 juni tussen 08.00 en 12.00 uur worden voor deze onderzoeken kleine tijdelijke verkeersmaatregelen getroffen ter hoogte van het viaduct Hushoven op de Eindhovenseweg (richting centrum) en op de Azaleaweg. Op de Industriekade bij de Boshoverbrug gebeurt dat op die dinsdag tussen 12.00 en 16.00 uur. Al het verkeer kan op 18 juni op deze locaties doorgang vinden.

Op woensdag 19 juni wordt in verband met werkzaamheden onder de Boshoverbrug de Suffolkweg Zuid van 07.00 tot 16.00 uur afgesloten. Het verkeer wordt dan via de Ringbaan West en Kazernelaan omgeleid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here