Boekentasactie kindergemeenteraad Bocholt

De kindergemeenteraad van Bocholt zamelde 2.656,42 euro in voor hun boekentasactie! Dit deden ze door een Survival Run te organiseren voor leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar van scholen in Bocholt. Dit bedrag schenken de kinderen aan Sint-Vincentiusvereniging ‘De Kleine Drempel’ om schoolmateriaal aan te kopen voor 103 kinderen en jongeren uit Bocholt die het financieel moeilijker hebben.

Afgelopen vrijdag hielpen de kindergemeenteraadsleden de mensen van ‘De Kleine Drempel’ al met pakketjes samen te stellen. In de schoolpakketten zitten o.a. boekentassen, koekendoosjes, drinkbussen, schriften, cursusblokken, pennenzakken, balpennen, gommen, slijpers, meetlatten, geodriehoeken, potloden, kleurtjes, (markeer)stiften, ringmappen,…

Deze pakketten worden samengesteld per leerjaar en via Sint-Vincentius verdeeld onder de kinderen in Bocholt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here