Man opgepakt na bedreiging met wapen

politie Carma

Maandagnacht werd op de Opitterpoort in Bree een man uit Bree bedreigd met een wapen. Politie CARMA arresteerde een 40-jarige man uit Bree.

Op de Opitterpoort ontstond maandagnacht rond 01.00 uur een discussie tussen drie personen, waarbij een 49-jarige man uit Bree bedreigd werd met een wapen. De discussie was een uitloper van een vechtpartij eerder op de avond, in de Witte Torenwal. Niemand raakte gewond.

Politie CARMA ging meteen ter plaatse en kon een 40-jarige verdachte aantreffen.

Bij een huiszoeking in zijn woning vond de politie een BB-gun. Het wapen werd in beslag genomen. Er werd een PV opgesteld voor bedreiging, slagen en verwondingen en illegale dracht van een wapen. De verdachte werd verhoord en zal zich later nog moeten verantwoorden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here