Ruim 200 senioren nemen plaats voor Kinroois Langste Eettafel

Ruim 200 senioren schoven donderdag 6 juni in Gemeenschapscentrum ‘De Stegel’ in Molenbeersel aan voor ‘De Langste Eettafel’, tijdens het dorpsrestaurant voor senioren. In het kader van de ‘Week van Verbondenheid’ werd dit georganiseerd.

“Het dorpsrestaurant voor senioren behoeft geen verdere voorstelling meer. Iedere donderdag afwisselend in een andere dorpskern tafelen gemiddeld 70 senioren – minimum leeftijd 60 jaar – samen voor een heerlijk menu aan de betaalbare prijs van 7,50 euro. Vandaag werden er vier gangen geserveerd”, zo vertelt Schepen Anita Meerten van de Gemeente Kinrooi.

De Week van Verbondenheid is voor het eerst dit jaar in het voorjaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here