Succesvolle gouden bedetocht naar Opitter voor Davidsfonds Kinrooi

Op Hemelvaartsdag organiseerde het Davidsfonds van Kinrooi voor de vijftigste maal op rij een bedetocht naar O.L.Vrouw, Troosteres der Bedrukten of O.L.Vrouw ter Heerbaan te Opitter.

Alhoewel er regen voorspeld was, waren de weergoden ons gunstig gezind en kwamen de wandelaars ‘droog’ aan te Opitter. De fietsers waren ondertussen ook al daar en ook de vele mensen die met de auto kwamen hadden reeds plaatsgenomen in de kapel die voor deze 50ste bedetocht mooi met witte en goudgele bloemen versierd was.

Om 09.00 uur vond er een woord- en communiedienst plaats waarin Davidsfonds-bestuurslid Lucia Janssen voorging en Chris Haeldermans ons op het orgel begeleidde bij het zingen van de gekende Marialiedjes. Het werd ook nu weer een sfeervolle en serene viering waarbij er ook gebeden werd voor de overleden bestuursleden en leden van onze vereniging.

Aan het slot van de viering kregen alle aanwezigen nog een kaarsje mee naar huis als aandenken aan deze vijftigste bedetocht ‘voor 50 x 9 km’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here