DUS Weert vraagt actieplan tegen leegstand

Gemeente Weert wapen

Politieke groepering DUS Weert wil dat de gemeente Weert een actieplan tegen de leegstand in de Weerter binnenstad opstelt.

De leegstand in de binnenstad is, ondanks alle inspanningen van gemeente en ondernemers, al jaren een groot probleem. Daardoor wordt de stad minder aantrekkelijk en komen er minder bezoekers. De renovatie van het Muntcomplex is een eerste aanzet om het centrum weer aantrekkelijk te maken. DUS Weert pleit voor de invoering van een gemeentelijk aanvalsplan- Weert Stad van de Toekomst- waar alle belanghebbende partijen bij worden betrokken.

De wens tot een aanvalsplan tegen de winkelleegstand in de Weerter binnenstad is opgenomen in de Algemene Beschouwingen van DUS.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here