Gerechtelijke controle-actie drugs-en woninginbraken ‘Hazeldonk’

politie-vlaanderen

De politiezones CARMA en Maasland hielden donderdagavond 23 mei, tussen 18.00 en 02.00 uur een gezamenlijke controle-actie op enkele locaties in beide zones.

Tijdens de controle van een auto op de Siemenslaan in Dilsen-Stokkem trof de politie verdovende middelen aan. Een 39-jarige man uit Oudsbergen werd gearresteerd. Tijdens een huiszoeking in zijn woning werden nog drugs aangetroffen. De man wordt verdacht van het bezit en de verkoop van verdovende middelen. Hij betaalde een onmiddellijke schikking en mocht na verhoor het commissariaat verlaten.

Verder trof men twee maal een geseind persoon, werden vijf personen bekeurd vanwege het bezit van minder dan 5 gram cannabis, werd een pv opgesteld voor witwaspraktijken, trof men bij drie voertuigen drugs in het verkeer aan, voldeden 15 voertuigen niet aan de verkeerswet en waren twee personen iet in het bezit van een geldig ID-bewijs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here