Argenta wil geldautomaten aan de grens tijdelijk sluiten

geldautomaat

De bank Argenta gaat binnenkort in de buurt van de Nederlandse grens een aantal bankautomaten tijdelijk buiten dienst stellen. Dat heeft te maken met de recente reeks plofkraken, zegt de bank.

Argenta werd sinds begin dit jaar al 4 keer getroffen door plofkraken op verschillende locaties, vorige week nog in Gruitrode. “Het sluiten van de bankautomaten is een tijdelijke maatregel”, zegt woordvoerster Christine Vermylen. “We willen vermijden dat er naast alle materiële schade ook slachtoffers zouden vallen bij een nieuwe plofkraak.” Welke automaten precies tijdelijk gesloten worden, maakt Argenta niet bekend. De klanten zullen daarover alleszins worden ingelicht.

Het zou in totaal om meer dan tien geldautomaten gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here