Inwoners van de gemeente Kinrooi kunnen nogmaals leren omgaan met elektronisch stemmen

Komende zondag, 26 mei 2019, gaan we opnieuw elektronisch stemmen in de regio. Zo ook in de gemeente Kinrooi, deze keer voor de Europese, federale en Vlaamse verkiezingen. Wie het elektronisch stemmen nog een keer wil oefenen kan tijdens de openingsuren van de onthaalbalie terecht in het gemeentehuis.

In spreekruimte 1 staat een stemcomputer opgesteld. Op dinsdag 21 mei kunnen inwoners er van 16.00 tot 19.00 uur bovendien terecht voor allerhande verkiezingszaken (volmachten, …) Ook in de hoofdbibliotheek kan men tijdens de openingsuren terecht om het elektronisch stemmen nog eens te oefenen.

Op 26 mei is het gemeentehuis open van 08.00 tot 14.00 uur, maar enkel voor verkiezingsaangelegenheden. Op iedere oproepingsbrief staat een richttijd vermeld om te gaan stemmen. Als iedereen die respecteert, is de kans op een lange wachtrij het kleinste.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here