Politie Maasland controleert op diverse plekken in Maaseik

Agenten van de Politiezone Maasland hebben woensdag 15 mei op meerdere plekken in Maaseik controles gevoerd. Op de Diestersteenweg werd het rijbewijs van een inwoner uit Maaseik ingetrokken. De 21-jarige bestuurder reed te snel en veroorzaakte bijna een ongeval. Zijn rijbewijs is voor 15 dagen ingetrokken.

Op de Maastrichtersteenweg heeft een 38-jarige bestuurder uit Maaseik een positieve ademtest afgelegd. Hij mocht 6 uur niet rijden. De politie heeft een verdachte auto laten takelen op de Breeërweg in Maaseik. De wagen stond met kapotte band op de rechterrijstrook. Door de werken en doordat de geparkeerde wagen een gevaar vormde, werd de auto getakeld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here