Geslaagd eerste Dorpsrestaurant Maaseik

Op het menu stond halve haan met sla en frieten. Of dit het was of de gezelligheid, dat is onbekend. Feit is dat het eerste Dorpsreataurant van Maaseik maandagmiddag 13 mei al vele belangstellenden naar De Maaspoorte wist te brengen.

De Stad Maaseik kent nu drie Dorpsrestaurants, want naast het vandaag geopende Dorpsrestaurant in Maaseik is er ook in Neeroeteren en Opoeteren eenzelfde voorziening. Mensen van alle leeftijden en gezindten vinden hier een gezellige plek waar ze in goed gezelschap omringd worden door een enthousiast team van vrijwilligers.

In het Dorpsrestaurant kunnen inwoners twee keer per maand terecht voor een zeer betaalbare en lekkere maaltijd. Voor € 7,50 krijgt men soep, een hoofdgerecht, dessert én koffie. Op tafel staat water, en als men dat wil, kan men aan de toog een ander drankje kopen.

Het dorpsrestaurant Maaseik opent elke tweede en vierde maandag van de maand, tenzij dit op een feestdag valt. Dan schuift het een week door.

Het volgende Dorpsrestaurant in Maaseik zal 27 mei plaats vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here