De Borg is (bijna) klaar voor 24-uurs actie Levensloop Maaseik

De organisatoren maar ook de vechters en andere deelnemers zijn al aan het aftellen: Morgen gaat de vierde Levensloop Maaseik op Sportpark ‘De Borg’ in Neeroeteren van start. Op het terrein wordt momenteel hard gewerkt om alles gereed te krijgen.

Tijdens dit weekeinde zal men 24 uur in touw zijn voor mensen die met kanker geconfronteerd worden, hetzij zelf of bij bekenden. Het is de vierde maal dat dit evenement in de regio plaatsvindt.

Op het terrein van Sportpark ‘De Borg’ in Neeroeteren, zal 11 en 12 mei de vierde Levensloop Maaseik plaatsvinden, waarbij de hele regio zich zal inzetten. “Naast Maaseik was de gemeente Kinrooi er snel bij om mee te helpen, gevolgd door de Stad Bree en de Stad Dilsen-Stokkem”, aldus de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here