Andere stemlocatie in Ophoven-Geistingen

Op zondag 26 mei 2019 worden verkiezingen voor het Europees parlement, van het Vlaams parlement en van de Kamer gehouden. In de gemeente Kinrooi zijn er vier stemlocaties, waarvan er één is gewijzigd.

Wegens het schoolfeest van basisschool de Maaskei zal er in Ophoven-Geistingen uitgeweken worden naar een andere stemlocatie. Het is dus niet in de school maar in polyvalente zaal de Vroenhof, naast de kerk in Geistingen. Stemgerechtigde inwoners van de gemeente Kinrooi worden op één van deze vier plaatsen verwacht:
– basisschool 3K Nelisveld – Nelisveld 5 te Kinrooi
– buurthuis De Borg – Kerkstraat 6 te Kessenich
– GC De Stegel – Weertersteenweg 363 te Molenbeersel
– polyvalente zaal de Vroenhof – Vroenhof 5 te Geistingen

Men kan gaan stemmen van 8.00 tot 16.00 uur, maar de kiesbureaus zien de inwoners het liefst komen op de voorgestelde richttijd die op de oproepingskaart vermeld staat.

Net zoals bij de gemeente- en provincieraadsverkiezingen zal er opnieuw elektronisch gestemd worden in Kinrooi. Wie dat van tevoren nog eens graag oefent, is welkom in het gemeentehuis of in de bibliotheek. Tot en met dinsdag 21 mei kan men zonder afspraak tijdens de openingsuren terecht in het gemeentehuis om te leren stemmen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here