Stramproy Bloeit gaat weer van start

Stramproy

Op zaterdag 11 mei, daags voor moederdag, gaat men in Stramproy weer ruim 500 emmers met bloemen ophangen in Stramproy. Dit jaar allemaal gevuld met geraniums, die wat minder van water afhankelijk zijn.

Voor de 120 watergevers in alle straten is dat ook makkelijker. Tot vreugde van de Dorpsraad van Stramproy is er dit jaar ook weer bloemenpracht te zien in de Julianastraat. Hier heeft men wederom vrijwilligers voor gevonden, om hier enkele keren per week met de waterkar de bloemen te verzorgen.

Naast de bloemenpracht is een ander hoofddoel van dit project, om elkaar te ontmoeten op straat, en letterlijk soms voor de bloemen bij je buren te zorgen. Zo verbinden de bloemen ook de onderlinge contacten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here