Retro-lentefeest bij Samana Kessenich

Omdat er oude dia’s van Kessenich getoond werden op het Samana lentefeest kwam het idee om eens terug in de tijd te gaan.

De zaal en de tafels waren met oude spullen gedecoreerd. Ook de kernleden hadden retrokleren aangetrokken -zelfs meneer pastoor- wat zeer ludiek was. Eerst een mooie bezinning, vervolgens mocht iedereen een rode zakdoek ombinden zodoende waren ze allen mee in de tijd.

Even pauzeren voor de koffie en een lekker stuk vlaai. Charel wist nog een oud liedje te zingen en een gedichtje voor te dragen en de voorstelling kon terug beginnen. Rozijnenbrood met een gekookt eitje en de traditionele tombola ‘altijd prijs’ mocht niet ontbreken.

Foto: Irène Drijkoningen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here