Viering 40 jaar Landelijke Kinderopvang

Onlangs vierde de Landelijke Kinderopvang het 40-jarig bestaan van de dienst in Maasmechelen, Dilsen-Stokkem en Zutendaal). De onthaalouders werden uitgenodigd in zaal Graaf van Loon in Stokkem voor een namiddag vol workshops en activiteiten. Er waren verschillende keuzemogelijkheden: linedance, handletteren, kennismaking met yoga, mandala’s tekenen, leer jezelf een manicure geven en een stadswandeling in Stokkem.

Nadien klonken de aanwezigen met een glaasje cava op het jubileum. De receptie werd opgeluisterd door onthaalouder Josiane Vanderheyden, een ervaren ‘tonpraatster’ met een hilarische monoloog van een ‘lieluk jonk’.

De aanwezigen genoten van een lekker frietje van Wendy’s frietmobiel, een collega-onthaalouder uit Opglabbeek en sloten de avond af met een heerlijk ijsje van Crème Le Lis & Nostalgie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here